Ciolacu, așa cum niciun alt politician nu a sărbătorit Ziua Națională. Imagini rare
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Foto: DC NEWS
Foto: DC NEWS
Marcel Ciolacu, președintele PSD, a petrecut Ziua Națională așa cum nu a făcut-o niciun politician.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a participat la sărbătoarea Zilei Naționale a României, în Parcul Crâng din Municipiul Buzău, și la plantarea de stejari în onoarea celor 775 de eroi ai Regimentului 48 Infanterie Buzău, căzuți pentru patrie în Războiul de Întregire Naţională (1916-1919).

”Am plantat astăzi acești stejari în onoarea eroilor noștri căzuți pentru patrie în Războiul de Întregire Națională. Fiecare stejar simbolizează o poveste. Este povestea celor care au pus idealul național mai presus decât propria viață. Ei s-au jertfit pentru ca noi astăzi să trăim #uniți într-o singură țară. Asta ar trebui să înțeleagă și cei care continuă să propage ură și dezbinare chiar și de Ziua Națională.

În timp ce – culmea! - vorbesc despre unitate! În timp ce vorbesc în piețe pustii, pentru că prin eșecul lor le-au răpit românilor până și bucuria de a sărbători împreună 1 Decembrie! Ura și dezbinarea nu vor câștiga niciodată! Momentul în care românii vor triumfa din nou și își vor lua viețile înapoi este foarte aproape!”, a fost mesajul lui Marcel Ciolacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel