Ciolacu - Băsescu, dialog SPUMOS, la TV: Ați avut un succes extraordinar/ Recunosc!
Autor: Roxana Neagu pe 25 feb, 22:32 | Personalități politice

Traian Băsescu și Marcel Ciolacu au avut o polemică la TVR 1, una spumoasă. 

Iată replicile de la TVR 1, din emisiunea România9: 

Marcel Ciolacu: Luni, am fost invitați în Parlament la o mascaradă, la ceva ce nu era în spiritul Constituției. Ce să caute PSD la o asemenea mascaradă? Dl. Orban nu avea ce să facă, decât să-și depună acest mandat. 

Traian Băsescu: D-le Ciolacu, acum, cred că ați înțeles public că sunt împotriva acestei proceduri declanșate târziu, în ideea anticipatelor, când îți mai rămân trei luni până la alegeri. Totuși, marea rugăminte: nu vorbiți dvs. de mascaradă, pentru că vă amintesc de Guvernele Grindeanu și Tudose

Marcel Ciolacu: Dl președinte, eu mi-am asumat trecutul, nu sunt ipocrit, am fost primul care a spus că cea mai mare greșeală politică a PSD a fost înlăturarea Guvernului Grindeanu. Dar vă aduc aminte că dvs. l-ați respins pe actualul președinte al României, el având o majoritate. Dvs. ați creat acest precedent. 

Traian Băsescu: Dl Ciolacu, vă explic. 

Marcel Ciolacu:  Nu trebuie, eu v-am spus cine l-a creat, dvs! 

Traian Băsescu: Eu nu văd niciun precedent aici. Dvs. aveați o majoritate declarată, nu una aprobată. Până la urmă, am putut așeza o majoritate, fără dvs. (...) N-a contestat nimeni actele mele ca neconstituționale. 

Marcel Ciolacu: Corect, greșeala lor. 

Traian Băsescu: Dacă n-ați contestat, asta e. V-aș spune un lucru dl Ciolacu, atunci dl. Iohannis reprezenta PSD. Cum ați ajuns să fiți atât de urâți de președinte, de nedoriți? 

Marcel Ciolacu: Și dvs. ați ajuns să faceți parte din Guvernul Orban și să-l susțineți și să-l votați. 

Traian Băsescu: Vă spun indiscutabil că PMP va susține oricând un guvern liberal, nu unul PSD. 

Marcel Ciolacu: Vă urez succes în continuare, ați avut un succes extraordinar și cu Guvernul Orban în cele trei luni. 

Traian Băsescu: Recunosc, dar și voi ați avut un succes, să vă dați jos singuri doi premieri, s-o pui apoi pe Dăncilă. D-le Ciolacu! 

Te-ar putea interesa și ....
Personalități politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri