Ciolacu: Când revine PSD la guvernare. Masă critică
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook Marcel Ciolacu
Foto: Facebook Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu a vorbit despre revenirea PSD la guvernare, în exclusivitate pentru DC NEWS.

Întrebat când revine PSD la guvenare, Marcel Ciolacu a răspuns: "În cazul în care nu se mai poate și actuala Coaliție se rupe și nu se mai poate crea o nouă majoritate Constituțională. Avem alegeri anticipate... ".

"Pe care nu le va accepta președintele", a completat Bogdan Chirieac.

"Sau foarte mulți parlamentari din actualele partide de Coaliție vor realiza că România nu se îndreaptă în direcția corectă. 72% dintre români consideră acest lucru și vor realiza și ei că totuși nu sunt acolo trimiși de către cineva, ci sunt trimiși prin vot de către români și se va creiona o masă critică, care va răsturna acest lucru. Aceasta este logica democratică pentru funcționarea unui stat.

Se va întâmpla acest lucru mai devreme sau mai târziu!

Este pentru prima oară când în primele șase luni de la alegeri se vorbește de căderea unui Guvern... O să cadă la un moment dat, pentru că cresc nemulțumirile și se acumulează o masă critică, care la un moment dat va răsturna Coaliția", a completat Marcel Ciolacu.

"Acest Guvern nu o să cadă decât cu oameni în stradă"

"Cu toată dragostea, am văzut de 30 de ani multe Guverne în această țară. Acest Guvern nu o să cadă decât, eventual, cu oameni în stradă, cum s-a întâmplat în anul 2012 cu Guvernul Boc", a subliniat Bogdan Chirieac.

"Este foarte posibil și acest lucru! A fost o perioadă de pandemie și eu sunt ferm convins că la un moment dat va trebui să ieșim cu toții în stradă. Aștept rectificarea primului ministru, dacă Doamne ferește nu se iau în considerare toate administrațiile, nu să le împărțim în bun și rău... îl anunț pe domnul Cîțu și pe domnul Iohannis că vor avea zeci de mii de aleși locali cu tricolorul de gât, primari, președinți de consilii județene... în fața Palatului Victoria și în fața Palatului Cotroceni", a răspuns liderul PSD. 

Vezi mai multe aici: Rectificare bugetară. Ciolacu, pentru Cîțu și Iohannis: Vor avea zeci de mii de aleși locali la Palatele Cotroceni și Victoria

Vezi mai multe în video:

                                                                                                                                                                                                                       

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel