Ciolacu, către Orban: O SĂ VĂ PIERDEȚI LIBERTATEA!
Autor: Andrei Itu pe 12 aug, 13:56 | Personalități politice

Foto: Agerpres

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a lansat un atac dur la adresa premierului Ludovic Orban.

'După ce pierdeți puterea, știți că vă veți pierde și libertatea! Ca să fie clar! Noi nu ne opunem acestor alegeri, dimpotrivă! Este momentul ca românii să vă dea o lecție! Dar sunteți în stare să organizați alegerile în siguranță sau veți îmbolnăvi toată România?!' a spus Marcel Ciolacu.

'Domnule Orban, românii trebuie să știe care este strategia concretă ca după alegeri să nu avem un val de înmormântări! Nu așa ați spus, de ați speriat românii de Paște și i-ați ținut departe de biserici?! Cum îi veți încuraja pe români să iasă la vot ca să nu avem aleși locali lipsiți de legitimitate? Cum vor vota pacienții cu Covid? Dreptul de a alege este fundamental! Este prevăzut în Constituție! Cum veți putea face din școli secții de vot? Cum se va desfășura exact procesul de vot? Cum veți dezinfecta ștampilele, urnele sau buletinele de vot?' a adăugat Ciolacu.

'Cum vor fi aleși președinții de CJ sau primarul Capitalei dacă o localitate dintr-un județ/sector al Bucureștiului este în carantină? Sunt întrebări legitime, domnule prim-ministru, la care oamenii așteaptă răspunsuri clare și soluții concrete din partea Guvernului!' a declarat Marcel Ciolacu, în cadrul ședinței în care premierul Ludovic Orban a fost chemat în faţa Parlamentului.

 

 

Te-ar putea interesa și ....
Personalități politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri