Ciolacu: Ce nu spune Cîțu, dar a făcut-o deja șeful lui, Orban. Va putea Iohannis?!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES
Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, a lansat un nou atac la adresa Guvernului Orban. 

„Iohannis reevaluează marile investiții ale PSD pe modelul Băsescu. Sunt bune de numit liberale și puse în Planul Național de Relansare Economică!

Ministrul Finanțelor a dezvăluit deja câteva mari idei de investiții din Planul de Relansare Economică, prezentat azi țării de Iohannis. La capitolul “preluări din programul de guvernare al PSD”, liberalii au punctaj maxim, 5 din 5!

⚠️ Autostrada Sibiu-Pitești - 3 din 5 loturi scoase la licitație în guvernarea PSD, pe un lot se lucrează efectiv de anul trecut;
⚠️ Autostrada Comarnic-Brașov - se lucrează din 2019 pe lotul Predeal-Cristian, azi liberalii vin cu modificări majore și spun că avizele necesare durează 3 ani;
⚠️ Modernizarea Aeroportului Otopeni - proiectarea și execuția gata de licitație în octombrie 2019;
⚠️ Spitalele regionale - la final de guvernare, PSD finalizase lansarea procedurilor pentru spitalele din Iași și Cluj, semnate imediat de Cabinetul Orban;
⚠️ Sistemul Național de Irigații - PSD a început șantiere de un miliard de euro din bugetul țării şi 435 milioane euro de la UE.

Ce nu spune Florin Cîțu dar a făcut-o deja șeful lui, Orban: PNL a reevaluat până și proiectul PSD al Fondului Național de Dezvoltare și Investiții, pe model polonez!

Ce credeți, va putea oare Klaus Iohannis să înghită toate astea, demn ca un pelican, și să le prezinte drept mărețe invenții liberale?”, a scris, miercuri, Marcel Ciolacu pe contul său de Facebook.

Amintim că programul economic va fi prezentat miercuri, alături de Klaus Iohannis, a precizat premierul Ludovic Orban. Potrivit Administrației Prezidențiale, evenimentul va avea loc de la ora 18.00, la Clubul Diplomaților.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel