Ciolacu: Dați Ordonanța de Urgență! Mergeți cu dreptatea până la capăt
Autor: Neagoe Narcis-Florentin pe 17 feb, 16:41 | Parlament

Ciolacu, mesaj important pentru guvern

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a transmis un mesaj important despre pensiile speciale, în plenul Camerei Deputaților.

„Ați fost prim-ministru al României, domnule Orban. N-am înțeles... aveați o majoritate, trecuse guvernul dumneavoastră prin Parlament. N-am înțeles, domnule Barna, sunteți vicepremier... de ce până acum, împreună cu domnul prim-ministru Cîțu, nu ați dat o Ordonanță de Urgență să faceți dreptatea până la capăt?”, a transmis Ciolacu, în Camera Deputaților, pe fondul aplauzelor colegilor din PSD.

„Singurele indemnizații speciale pe care nu le puteți schimba prin OUG erau indemnizațiile parlamentarilor. Trebuia în Parlament, prin această modificare la statut. Cine vă ține de 50-60 de zile? Cine l-a ținut un an pe domnul Orban, împreună cu dumneavoastră, să dați această Ordonanță, să faceți dreptatea până la capăt?”, a adăugat el.

„Mergeți cu dreptatea până la capăt”, le transmite Ciolacu celor din coaliția de guvernare

„Vă rugăm frumos, astăzi cred că toți parlamentarii vom vota să renunțăm la aceste indemnizații speciale. Vă invit mâine pe dumneavoastră, coaliția pierzătorilor, să dați o Ordonanță de Urgență și să mergeți cu dreptatea până la capăt”, a conchis liderul social-democraților.

VEZI ȘI: Ludovic Orban, discurs în plenul Camerei Deputaților înainte de votarea înlăturării pensiilor speciale.

Parlament Vezi toate articolele
Crossuri parteneri