Ciolacu, DECIZIE privind legea carantinării și izolării
Autor: Neagoe Narcis-Florentin pe 13 iul 2020 / 15:07 | Parlament

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a ieșit la declarații la sediul din Șoseaua Kiseleff.

„Legea înaintată de către guvernul Orban este o lege proastă, așa cum a fost prezentată atât în Camera Deputaților, iar acum în Senat, Senatul fiind forul decizional. Am încercat la Camera Deputaților, cu ONG-urile, să avem un punct de vedere transparent asupra legii. O să continuăm la Senat dezbaterile, atât cu CSM, cât și cu organizațiile care luptă pentru drepturi și libertăți. Nu putem accepta această lege și nu putem vota această lege”, a spus Ciolacu.

„Mai mult, singurul membru al guvernului care a venit să susțină această lege este domnul secretar de stat Raed Arafat, ca și specialist în ceea ce privește epidemia. Nu au venit în fața parlamentarilor nici primul-ministru, nici ministrul Sănătății și nici ministrul Justiției. Cu alte cuvinte, nu a venit niciun om politic din PNL să susțină această lege, domnul Arafat nefiind un membru de partid, nici PNL, nici PSD.

Domnia sa a venit și ne-a prezentat punctul de vedere de specialist, fără să intrăm în detalii de îngrădire a drepturilor și libertăților. Acest lucru ar fi trebuit să-l facă primul-ministru sau ministrul Justiției”, a declarat liderul PSD.

Te-ar putea interesa și ....
Parlament Vezi toate articolele
Crossuri parteneri