Ciolacu, SMS către un prezentator Realitatea TV: Planul PSD. ”O să fie un GUVERN...”
Autor: Mircea F. Cristian pe 17 ian, 19:12 | Partide politice

Foto: Agerpres

Președintele interimar PSD, Marcel Ciolacu, a dezvăluit ce guvern va avea România dacă trece moțiunea de cenzură.

”Am o veste de la domnul Ciolacu. Domnul Ciolacu îmi dă mie SMS”, a anunțat Adrian Bucur în timpul emisiunii sale de vineri seara, de la Realitatea Plus:

Dacă trece moțiunea, o să fie un Guvern de uniune națională până la alegerile la termen” a fost mesajul trimis de președintelui intermar PSD, Marcel Ciolacu.

”Este o moțiune serioasă și chiar dorim să treacă. Nu avem un scop politic, nu avem un program politic. Dorim să stopăm un lucru care nu se face niciunde într-o țară dezvoltată. Nu ai dreptul să schimbi regulile în timpul jocului. (...) După moțiune, dacă va trece, nici PSD, nici UDMR nu vor propune un prim-ministru. Este varianta unui guvern de uniune națională până în noiembrie, când sunt alegeri la termen”, a mai declarat Marcel Ciolacu, citat de Mediafax.

Asumarea răspunderii a Guvernului Orban

 

El a catalogat intenția liberalilor de a provoca organizarea alegerilor parlamentare anticipate drept ”un moft”. Ciolacu a mai spus că în prezent, matematic, nu există o majoritate pentru aprobarea moțiunii de cenzură. De asemenea, liderul interimar al social-democraților a anunțat că, dacă moțiunea de cenzură nu va trece în Parlament, va ataca la CCR proiectul de lege pentru alegerea primarilor în două tururi.

Guvernul a decis să își asume răspunderea pe alegerea primarilor în două tururi, iar în replică Marcel Ciolacu a declarat că social-democrații vor depune moțiune de cenzură, primii parteneri la acest demers fiind UDMR.

Te-ar putea interesa și ....
Partide politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri