Ciolacu, la masă cu TOȚI liderii de partide din România. ”PNL, singurul care a refuzat”. Ce au decis
Autor: Florin Răvdan pe 07 apr, 18:17 | Parlament

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că partidele parlamentare s-au unit şi i-au transmis premierului Ludovic Orban o scrisoare deschisă. 

"Astăzi am avut o discuție cu toți liderii forțelor politice parlamentare care au răspuns APELULUI pe care l-am făcut zilele trecute. Și astăzi, PNL a fost singurul partid care a refuzat orice formă de dialog pe tema situației actuale în care se află România din cauza crizei sanitare și economice.

Prin urmare, toate partidele, cu excepția PNL, au înțeles să se unească în Parlament și să vorbească pe o singură voce atunci când vine vorba de măsurile urgente care se impun în sprijinul românilor și al mediului de afaceri.

Nu cred că Guvernul trebuie să continue să se lupte cu Parlamentul! Cred că, mai mult decât oricând, este nevoie ca Guvernul și Parlamentul să lucreze #ÎMPREUNĂ pentru un PLAN NAȚIONAL care să fie susținut de toate forțele politice. Combaterea efectelor economice și sociale provocate de coronavirus nu se face prin luptă politică, ci doar dacă ne vom așeza la aceeași masă și vom da dovadă de #solidaritate.

De aceea, am convenit să îi transmitem premierului Orban o scrisoare prin care îi solicităm să aibă un dialog #real cu Parlamentul.", a scris Marcel Ciolacu pe Facebook. 

Te-ar putea interesa și ....
Parlament Vezi toate articolele
Crossuri parteneri