Ciolacu: Piața Progresul, un exemplu! Îl felicit pe Daniel Băluță pentru realizare
Autor: Rodica Mitu pe 01 iul, 11:30 | Personalități politice

Foto Facebook / Marcel Ciolacu

„Toți candidații PSD la alegerile locale vor fi precum Gabriela Firea și Daniel Băluță”, a spus Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD.

„Piața Progresul din sectorul 4 este un exemplu despre ce înseamnă o administrație eficientă. Acum mult timp aici era un dezastru. Lucrurile s-au schimbat și astăzi oamenii au la dispoziții un spațiu modern, occidental, unde vin cu încredere să își facă cumpărăturile. Și, foarte important, unde se vând foarte multe produse românești!”, a scris, miercuri, Marcel Ciolacu pe contul său de Facebook.

Acesta l-a felicitat pe Daniel Băluță. „Îl felicit pentru această realizare. La fel ca și Gabi Firea la Primăria Generală și Daniel Băluță este un primar care a pus întotdeauna cetățenii pe primul loc. Sunt oameni care prin toate proiectele realizate au schimbat fundamental relația dintre administrație și cetățean”, a precizat Ciolacu.

„Toți candidații PSD la alegerile locale vor fi precum Gabriela Firea și Daniel Băluță: oameni dedicați comunității și care întotdeauna au construit spre deosebire de ceilalți care știu doar să critice și să facă scandal”, a conchis Marcel Ciolacu.

Te-ar putea interesa și ....
Personalități politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri