Ciolacu: Sunt dezamăgit de Tăriceanu și Băsescu! Nu vor fi eterni!
Autor: Rodica Mitu pe 22 ian, 22:14 | Personalități politice

Marcel Ciolacu FOTO AGERPRES

Marcel Ciolacu a dezvăluit că este dezamăgit de Călin Popescu-Tăriceanu și Traian Băsescu.

„Sunt dezamăgit. Am o relație corectă cu domnul Tăriceanu. Îl stimez și respect. În schimb, sunt dezamăgit și de dânsul și de domnul Băsescu. Sunt doi oameni cu experiență incredibilă în politică și stau și se uită cum se creează un precedent în România cu o modificare legislativă pe alegeri cu patru luni înainte. Nu vor fi eterni. Nici PNL la guvernare. Nici PSD. Nici altcineva”, a spus, miercuri seară, Marcel Ciolacu, în platoul Realitatea Plus, în cadrul emisiunii „Legile Puterii”.

Călin Popescu-Tăriceanu a declarat, recent, tot la Realitatea Plus, că ALDE nu va vota moțiunea de cenzură anunțată de PSD pentru căderea Guvernului Orban. De asemenea, a adăugat că ALDE susține alegerea primarilor în două tururi.

Amintim că preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat duminică, într-o conferinţă de presă, la Târgovişte, că au fost strânse 115 semnături pentru a depune moţiunea de cenzură, după asumarea răspunderii Guvernului privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

Te-ar putea interesa și ....
Personalități politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri