Cioloș, influență europeană. Vicol: Dacă USR pleacă, PIERDE. Noi marionete, oameni noi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Laura Vicol, deputat PSD, a vorbit despre Dacian Cioloș, în plină criză guvernamentală, în exclusivitate pentru DC NEWS.

"Când cineva o să-mi dea o singură dovadă că domnul Cioloș își iubește România... este vorba despre dragoste. În momentul în care îți iubești țara faci lucruri pentru ea.

Știți de ce insistă pe această dragoste de țară, pentru că, v-am spus, și eu sunt un politician atipic. Dacă-ți iubești țara, muncești și lupți pentru ea. Ideea e să nu mai calculăm totul și să nu mai raportăm totul doar la calcule politice.

Eu sunt convinsă că atâta vreme cât pierde puterea din România, nu o să mai facă nimic pentru această țară. Și dacă USR pleacă de la guvernare, Cioloș pierde și atunci nu mai are niciun interes. Decât să-și creeze noi marionete pe care să le pună acolo unde trebuie, își creează oameni noi", a declarat Laura Vicol, în exclusivitate pentru DC NEWS.

Dacian Cioloș, varianta de președinte pentru patru ani

"Stă în opoziție și îl pune pe Cioloș președinte pentru patru ani, trage USR...", a spus Val Vâlcu.

"Doamne ferește! Este doar un scenariu pe care-l luăm în calcul, un scenariu care nu are niciun fel de susținere, pentru că nu cred că peste patru ani acest partid va mai fi votat de cineva. Nu vreau să fiu acuzată de cinism, când spun că, într-un fel, tot ce s-a întâmplat, a arătat lumii adevărata lor față. Pe de altă parte, mă doare sufletul că a trecut atâta timp și că demiterea lui (n.r. a lui Vlad Voiculescu) vine foarte târziu", a completat Laura Vicol.

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel