Cirque du Soleil și-a ANULAT spectacolele din China. Adunările în spații închise, interzise
Autor: Neagoe Narcis-Florentin pe 24 ian, 11:41 | Internațional

Foto: Agerpres

Compania de divertisment Cirque du Soleil a anunțat anularea tuturor reprezentațiilor sale din Hangzhou, China.

Cirque du Soleil a anunțat anularea tuturor reprezentațiilor sale programate la Hangzhou, în China, din cauza epidemiei de coronavirus, care a început să se răspândească mondial și să mobilizeze autoritățile sanitare internaționale, conform Agerpres.

„Autoritățile chineze au solicitat sistarea temporară a tuturor activităților de interior la care participă peste 100 de persoane pentru a ține sub control epidemia de coronavirus", a explicat compania, într-un comunicat.

Anularea până la o notificare ulterioară

 

„În interesul garantării siguranței spectatorilor și a angajaților săi, Cirque du Soleil anulează astfel, până la o notificare ulterioară, toate reprezentațiile spectacolului său", se mai găsește în comunicat.

Vineri, Beijingul a transmis că bilanțul epidemiei a ajuns la 26 de morți și 830 de cazuri confirmate.

Situat în provincia Zhejiang, orașul Hangzhou se află la aproximativ 700 kilometri est de Wuhan, unde acest virus asemănător SARS a apărut pentru prima dată în luna decembrie.

Prea devreme pentru stare de urgență mondială

 

Organizația Mondială a Sănătății (WHO) a recunoscut „situația de urgență din China", însă a transmis că este prea devreme pentru a vorbi de o stare de urgență globală.

Abonează-te la notificari
Te-ar putea interesa și...
Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri