De unde-i vine lui Cîțu optimismul zilnic? Zamfir, reacție ACIDĂ: "Să se pregătească!"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Daniel Zamfir a avut o reacție dură la adresa ministrului Florin Cîțu. 

Daniel Zamfir a fost întrebat de unde îi vine ministrului Florin Cîțu optimismul cu care ne bombardează în fiecare zi, în contextul în care toți analiștii spun că lucrurile din punct de vedere economic stau destul de rău, oamenii de afaceri spun că e rău, iar sursele externe amână evaluările.

"Păi domnul ministru Cîțu trăiește în lumea lui! Eu nu am altă explicație, pentru că toată lumea, de la salariați, la antreprenori simt că e greu, că sunt probleme. Domnul Cîțu anunță că toate țările din UE sunt invidioase pe noi, cum o să ne revenim noi economic!

Dar ce-i mai grav la domnul Cîțu e că ceea ce face e total netransparent. Dincolo de felul nebunesc în care a contractat împrumuturile, am ajuns la peste 125 de miliarde împrumutate. Mă străduiesc de câteva luni bune să-l invităm la Comisiile de specialitate să explice oamenilor ce a făcut cu banii. Pentru ce a împrumutat banii ăștia și unde se regăsesc. Pentru că doar vedem că se împrumută, doar știm sigur că vom plăti niște dobânzi uriașe, noi și generațiile viitoare, dar banii nu-i simțim", a spus Daniel Zamfir, în direct la Antena 3. 

"Minte cu o seninătate incredibilă! Nu mai e de joacă!"

"Minte cu o seninătate incredibilă! Adică el spune că a alocat 6% din PIB pentru IMM Invest și vine Consiliul Fiscal și ne zice că doar 2%. Mai luați în calcul și că săptămâna trecută au dat o Hotărâre de Guvern în care au decis să secretizeze documente din Ministerul de Finanțe, toate lucrurile astea ne-au determinat să-l invităm la Comisie, la audieri online, să nu existe discuții și marți la ora 2, vreau să vă spun că domnul Cîțu va trebui să vină foarte bine pregătit, pentru că s-au adunat foarte mult și de data asta chiar nu mai e de joacă!

Păi, de luni de zile împrumuți bani, nu spui pentru ce, ne spui că e o minunăție în România, oamenii simt cu totul altceva, te-ai apucat și ai secretizat documente... păi, există o limită! Până unde crede domnul ăsta că o să meargă cu minciunile?", a completat el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel