Cîțu, noul președinte al PNL, vrea TOT în 2024
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Florin Cîțu / Foto Facebook
Florin Cîțu / Foto Facebook
În 2024, vor fi patru rânduri de alegeri. Florin Cîțu, noul președinte al PNL, vrea să câștige „tot”.

„Trebuie să câștigăm tot! Tot!”, a spus Florin Cîțu, sâmbătă după-amiază, cu privire la alegerile din 2024. 

Florin Cîțu a reafimat că coaliția PNL - USR PLUS - UDMR are cele mai mari șanse la guvernare.

Partidul Naţional Liberal este, de astăzi, un partid unit, a declarat, sâmbătă, premierul Florin Cîţu, după ce a câştigat funcţia de preşedinte al PNL

„Acest vot mă onorează şi mă responsabilizează. În acelaşi timp, trebuie să fiu sincer şi să vă spun că alegerea dumneavoastră nu mă surprinde pentru că am spus din primul moment că echipa câştigătoare este singura soluţie pentru PNL. Vă promit că voi fi preşedintele tuturor liberalilor, indiferent pe cine aţi votat astăzi. De astăzi, suntem un partid unit şi vom folosi toate resursele împotriva adversarului nostru politic: PSD. Să ştiţi că aceasta nu a fost doar o campanie, a fost o mişcare, este o mişcare care începe cu PNL, o mişcare care va schimba România în bine. Mulţumesc tuturor şi împreună construim România liberală”, a spus Florin Cîţu. 

În altă ordine de idei, noul președinte al PNL, Florin Cîțu, a spus „vom vedea cine va fi interimar”, răspunzând unei întrebări legate de o eventuală susținere a lui Florin Roman ca președinte al Camerei Deputaților. Reacția președintelui PNL vine după ce Ludovic Orban a anunțat că își va da demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților.

„Încep prin a le mulţumi celor aproape 1.900 de colegi care mi-au acordat încrederea în condiţiile în care s-a desfăşurat acest Congres. Îl felicit pe Florin Cîţu pentru alegerea ca preşedinte al PNL. De 31 de ani am apărat valorile liberale şi am acţionat constant pentru a pune în practică un ideal al politicilor liberale. Voi rămâne consecvent, îmi voi păstra convingerile pentru apărarea democraţiei, a drepturilor şi valorilor individuale şi valorilor liberale şi voi continua să acţionez alături de colegii mei. Demisia mea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputţailor va fi luni, la prima oră, pe masa preşedintelui ales Florin Cîţu şi vreau să vă mai spun un lucru. Din momentul de faţă între Ludovic Orban şi Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat”, a spus Ludovic Orban, la Congresul PNL, după alegerea lui Florin Cîţu în funcţia de preşedinte al partidului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel