Cîțu, desemnat premier. Dobre: Nu am văzut o bătaie de joc mai mare. Un joc populist ieftin
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Adrian Dobre, de la Pro România, a avut o reacție dură, după ce Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Florin Cîțu.

"Eu nu cred că am văzut, de când fac politică, o bătaie de joc mai mare şi la adresa Constituţiei, şi la adresa deciziei CCR, şi la adresa statului de drept. Este simplu de înţeles că domnul Iohannis merge pe această carte pentru a ajunge la alegeri anticipate. Mi se pare un joc populist ieftin. Am sperat că alege între pragmatismul unei crize iminente din România şi dorinţa aproape personală a domniei sale de a ajunge la alegeri anticipate, deşi în mod evident jocul ăsta e pierzător.

"Nu există niciun motiv pentru a gira o asemenea bătaie de joc politică"

Stânga românească are toate motivele să se adune şi să aibă o poziţie parlamentară corectă şi clară împotriva acestui abuz. Din perspectiva mea, este un abuz. Sunt doar câteva zile de când CCR a dat o decizie clară. Domnul Cîțu este un personaj controversat şi nu inspiră încredere, mai ales în această perioadă. Sunt convins că şi echipa domniei sale va fi la fel sau mai slabă decât domnia sa. Nu există niciun motiv pentru a gira o asemenea bătaie de joc politică", a spus Adrina Dobre în emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

"Sper ca PSD, împreună cu PRO România şi sper că şi cu ALDE şi UDMR, să poată, prin mijloace parlamentare, democratice şi legale să împiedice mizeria asta de joc politic pentru că eu cred că stânga, împreună cu ceilalţi parteneri, cu UDMR şi cu ALDE, nu pot să gireze o asemenea cacealma", a mai spus Dobre.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel