Cîțu, Orban, Hunor, Barna, patru mesaje contrare. Marcel Ciolacu, mesaj clar pentru Iohannis. "Să îi stăpânească"
Autor: Florin Răvdan pe 11 feb, 21:21 | Partide politice

Orban, Cîţu, Barna şi Kelemen Hunor nu comunică eficient. Marcel Ciolacu spune de ce

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a explicat de ce comunicarea din partea coaliţiei de guvernare nu este unitară. 

Preşedintele PSD a dat de înţeles că cele patru voci ale guvernării, Florin Cîţu, Kelemen Hunor, Dan Barna şi Ludovic Orban nu ar colabora pe deplin, iar asta se vede şi în comunicare. 

Iată ce a spus Marcel Ciolacu când Radu Tudor a menţionat subiectul tăierii gratuităţii nelimitate pe tren pentru studenţi. 

"Florin Cîţu a spus că se taie de tot, Orban că se taie doar pe jumătate, Kelemen Hunor că nu s-a decis încă. Barna a spus că s-a văzut cu elevii şi le-a spus să stea liniştiţi", a spus Marcel Ciolacu.

"Deci avem patru voci cu patru măsuri diferite", a replicat Radu Tudor. 

"Asta înseamnă când îi aduni pe toţi cei care nu au câştigat alegerile. Nu au câştigat alegerile, dar sunt adunaţi grămadă", a conchis Marcel Ciolacu. 

Mesaj CLAR pentru Klaus Iohannis: "Să îi stăpânească"

 

"Preşedintele a vrut Guvernul său. Să îi trăiască! Să se ocupe, să îi stăpânească, să le ceară să facă lucrurile pentru care i-a desemnat acolo, nu să se certe. Cum pot patru oameni să îşi dea cu părerea despre acelaşi subiect şi toţi să aibă o părere diferită? Ăsta e Guvern? Guvern înseamnă o echipă. Cum să nu lucreze Ministrul Sănătăţii cu cel al Învăţământului pentru deschiderea şcolilor?", a mai punctat preşedintele PSD. 

Partide politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri