Cîțu, pariu pe o BERE cu un protestatar: Care e miza
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Florin Citu
Facebook Florin Citu
Premierul Florin Cîţu a făcut pariu pe o bere cu un protestatar în timpul vizitei de vineri, de la Baia Mare. 

Cetăţeanul l-a apostrofat pe premier cu privire la faptul că angajările pe funcţiile publice se fac pe criterii politice. Florin Cîţu i-a promis bărbatului că aceste practici se vor schimba şi a făcut pariu în acest sens ... pe o bere. 

Bărbatul se afla în Piața Libertății, ținând în mână un carton pe care scria „Stop numirilor politice în funcțiile publice!”, în momentul sosirii prim-ministrului.

După un scurt dialog, premierul l-a asigurat pe bărbat că este ultima dată când iese în stradă pentr problema numirilor politice și chiar a pus și un pariu cu acesta, pe o bere.

„Am ieșit și în 2017, am ieșit și acum și voi ieși în continuare până nu se mai fac numiri politice”, a spus bărbatul.

„Aveți puțină încredere. Este o chestie la care țin foarte mult. Nu o să mai aveți de ce să ieșiți. Vă spun eu că... punem pariu că nu o să mai ieșiți. Bem o bere, aici (n.r. în Centrul Vechi din Baia Mare) venim și bem o bere anul viitor. Până anul viitor nu o să mai aveți niciun motiv să ieșiți”, i-a promis premierul Florin Cîțu, conform Digi24.

Florin Cîţu, mesaj pe Facebook după vizita de la Baia Mare 

 

"Am mers astăzi în Maramureș cu un obiectiv foarte clar: să susțin campania de vaccinare și investițiile. M-am bucurat să întâlnesc la Centrul drive-thru amenajat în Piaţa Libertăţii din Baia Mare tineri care au înțeles că trebuie să ne vaccinăm pentru a reduce riscul de infectare și a reveni cât mai repede la normalitate. Ceea ce am făcut la nivelul Guvernului trebuie continuat, iar pentru a duce campania de vaccinare în mediul rural și mai aproape de oameni este nevoie de implicarea autorităților locale și a persoanelor cu influență în comunitate, precum medicii, preoții, polițiștii. În același timp, în Guvern pregătim măsuri de susținere a creșterii economice, iar principala direcție o reprezintă investițiile.

Avem surse de finanțare pentru mari proiecte de investiții în România. Planul Național de Redresare și Reziliență este pentru toată țara. Avem, de asemenea, la dispoziție fondurile europene și resurse naționale. Vom face ceea ce am promis: vom trece Carpații cu autostrada, vom construi Sibiu-Pitești, spitale și alte proiecte", a scris premierul pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel