Cîțu s-a retras. PMP vine cu o propunere SURPRIZĂ pentru noul premier
Autor: Mircea F. Cristian pe 12 Martie, 18:09 | Partide politice

Marius Paşcan a anunțat că PMP va susţine orice Guvern capabil să asigure stabilitatea României, propunându-l ca premier pe Traian Băsescu.

PMP va vota orice Guvern care va aduna o majoritate politică, o propunere de premier fiind Traian Băsescu, a afirmat joi preşedintele executiv al partidului, Marius Paşcan.

"PMP face apel la celelalte partide politice de a găsi calea dialogului, de a sta la masă şi a configura un Guvern de largă alianţă naţională, capabil să treacă România prin această perioadă dificilă şi delicată. Propunerea PMP de premier (...) se numeşte Traian Băsescu. În vremuri extraordinare este necesar să apelăm la măsuri excepţionale şi ar fi o soluţie a unui om experimentat care a trecut prin multe şi care poate aduce astăzi stabilitatea necesară României. Nu e timp de orgolii, de vanităţi sau de calcule după ureche, absolut la modul egoist. Îl susţinem pe Traian Băsescu, având în vedere experienţa domniei sale, faptul că a trecut România şi prin altă criză economică, a parcurs epidemii când se afla la cârma celui mai mare vas al României. Are suficiente argumente şi cred că poate să fie privit şi ca unul care, pe termen lung, nu pune în pericol niciun fel de partid", a explicat Paşcan, joi, la Parlament.

Stabilitatea României

 

Întrebat dacă ar susţine un Guvern Orban, Paşcan a răspuns: "Noi susţinem orice Guvern capabil care să asigure stabilitatea României şi să adune o majoritate în jurul său".

"Nu se pune problema să judecăm coloratura politică a celui care va conduce Guvernul" pentru că interesul ţării este mai presus "de un interes politicianist mărunt", a completat reprezentatul PMP. "Vom susţine orice Guvern capabil de a susţine această perioadă dificilă pentru România, într-un moment de pericol", a subliniat Paşcan.

Deputatul PMP a menţionat că depunerea mandatului de către premierul desemnat Florin Cîţu reprezintă "puneri dramaturgice în scenă".

Te-ar putea interesa și ....
Partide politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri