Cîţu scoate miniştrii în stradă: Merg în toată ţara!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Foto: Gov.ro
Foto: Gov.ro
Florin Cîţu a anunţat ce sarcină de serviciu le-a trasat miniştrilor din cabinetul său. 

Premierul Florin Cîţu a anunţat că le-a trasat tuturor miniştrilor sarcina de a ieşi în stradă, de a merge în toată ţara şi a sta de vorbă cu oamenii despre campania de vaccinare şi, în general, să explice măsurile care sunt luate de către Executiv. 

"Un lucru foarte important: Guvernul României iese în stradă pentru a susţine campania de vaccinare. Toţi miniştrii, secretarii de stat vor merge în ţară, vor trebui să pună pe reţelele de socializare informaţii, poze, de unde merg, să vorbească cu românii despre campania de vaccinare, despre măsurile de revenire la normalitate şi de orice alte întrebări vor mai avea pentru ei.

Românii trebuie să intre în contact cu miniştrii, cu secretarii de stat, să-i cunoască, să-i întrebe şi, bineînţeles, să primească răspunsuri. Vor merge în toată ţara. fie în circumscripţiile din care fac parte, fie în alte localităţi.

Eu cred că o să acopăr mai multe localităţi. Am mers, merg şi mâine la centre de vaccinare din Suceava", a declarat, joi seara, la Digi 24, în emisiunea moderată de Cosmin Prelipceanu, premierul Florin Cîţu.                                                                                                                                                                             

"Toţi trebuie să lucreze 24 de ore pe zi"

"În ceea ce priveşte perioada următoare, am avut o discuţie cu miniştrii, astăzi. Toţi trebuie să lucreze 24 de ore pe zi, în următoarele zile, pentru a ne asigura că totul este perfect, în momentul în care vom depune PNRR-ul. În ceea ce mă priveşte, voi avea întâlniri de două ori pe săptămână cu doamna Vestager, responsabilă de România. Şi, ca să mă asigur că o să avem acest progres, dacă o să fiu implicat de două ori pe săptămână, orice derapaj sau întârziere poate să fie identificată rapid şi să o remedie. Tot cabinetul o să fie implicat, în această perioadă", a declarat, astăzi, Florin Cîțu.                                                                                                                                               

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel