Ciutacu, despre o emisiune cu Arafat: Am vorbit despre coronavirus și ne-am dus în cap. Fugea telespectatorul!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Victor Ciutacu a dezvăluit o discuție purtată cu Raed Arafat înaintea unei emisiuni. 

„Subiectele care fac cea mai mică audiență la televiziunile de știri sunt cele legate de educație. Dacă zici hai să facem ceva cu școala, pentru că sunt milioane de elevi, părinți, bunici, te duci în cap (n.r. cu audiența). Mai era sănătatea. Și cu pandemia s-a obișnuit greu lumea. La început, până să se intre în starea de urgență, dacă se făcea ceva cu coronavirusul, nu se uita nimeni. Dacă dădeai cu cei din China care cădeau pe stradă, nici atunci nu se uitau.

Venise Arafat într-o emisiune. (...) Ajunsese mai repede și stăteam de vorbă. Mă roagă: Putem să vorbim măcar cinci minute de coronavirus? Zic vorbim, dacă vrei, dar nu interesează pe nimeni. Zicea că o să fie nasol de tot, spunea ce ar fi zis orice medic întreg la minte cu care aș fi stat de vorbă atunci, întâmplător el era invitatul. Zicea că o să fie foarte nasol. Am vorbit și ne-am dus în cap (n.r. cu audiența) când am ajuns la coronavirus. Fugea telespectatorul! După s-a ajuns la ce îl doare mai tare pe român, că l-a băgat în casă. De aceea a început să devină subiectul mai atractiv”, a spus Victor Ciutacu în cadrul unui interviu acordat DCNewsTV. 

„Partea cu boala nu a speriat atât de multă lume. Partea colaterală, da: s-au închis școlile, cu cine lăsăm copiii acasă, adeverință de ieșit din casă”, a mai spus Victor Ciutacu.

VEZI ȘI: Contul real de Facebook al lui Ciutacu: ”Badea are cu pagină de megastar”

Interviul complet cu Victor Ciutacu la DCNewsTV:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel