Ciutacu, devastat: Când omul ăsta a început să plângă în timpul interviului, am amuțit - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Victor Ciutacu a fost cuprins de tăcere în momentul în care asistentul medical căruia îi lua interviu a fost înecat de lacrimi. 

”Sunt c*rvă bătrână, am început să albesc în meserie, am văzut, am auzit și am făcut multe, dar, când omul ăsta a început să plângă în telefon în timpul interviului pentru Punctul culminant, m-am înghesuit în scaunul de birou și am amuțit până când m-a întrebat dacă mai sunt sau vorbește singur” a scris Victor Ciutacu, pe Facebook. 

Paul Ștefan Cojocaru, asistent ATI în Bologna, la o clinică privată deschisă pentru a prelua pacienți COVID-19 din partea de nord a Italiei, a vorbit cu jurnalistul de la România TV, Victor Ciutacu, despre situația din Italia. ”În partea de sud a Italiei, și-n momentul de față se gândește că cei din nord fac glume proaste și e un spectacol macabru, nimeni nu crede. Până când nu dă cu capul de pragul de sus, nu-l vede pe cel de jos. Nici eu, la început, n-am crezut, până când n-am văzut cu ochii mei.” a spus asistentul ATI. ”Noi suntem în război cu un inamic pe care nu-l vedem: nu știm de unde ne lovește, când și pe cine. Așa cum lovește o persoană care-mi este străină, așa poate lovi pe cineva din familia mea. Nu mi-ar plăcea și nu accept nici măcar așa, cum să spun, să o atingă minim ideea că un membru al familiei mele sau o persoană dragă mie să fie într-o astfel de situație și să nu fie personal care s-o poată trata, dar nici nu sunt de acord ca eu să mă prezint în prima linie fără să am ceea ce-mi trebuie, ca și cum ai trimite pe timpuri normale un chirurg să opereze un om, fără să aibă echipamentul steril cu care să intre în sala de operație” a continuat Ștefan Cojocaru, cu vechime de 17 ani în domeniu. 

”Mă doare că sunt într-o țară care nu m-a crescut, îmi vine să plâng... dar... scuzați-mă (n.r. înecat de lacrimi). Eu sunt român, crescut în România, sunt printre străini din cauza unor persoane care n-ar trebui să fie unde sunt, în clasa politică, iar eu trebuie să stau în Italia și să tratez oameni care nu sunt din neamul meu. Aș fi vrut să stau acasă, să fac ceea ce fac aici pentru semenii mei. (...) Îmi pare rău, plâng sufletul și inima în mine că nu pot să fiu acasă să-mi fac meseria” a spus asistentul medical. 

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel