Ciutacu, explicații după o știre despre Bădălău: Acum ați înțeles, inapților?
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Victor Ciutacu
Victor Ciutacu
Jurnalistul Victor Ciutacu face precizări-cheie după ce au fost scoase, iar, la suprafață imaginile cu Niculae Bădălău aflat la un eveniment la care s-a făcut o dedicație cu un mesaj considerat jignitor la adresa diasporei. 

Respectivele imagini revin în atenția publică după ce Niculae Bădălău ar fi spus că-n diaspora sunt 700.000 de români cinstiți și restul sunt ”fete”. Revenind la filmarea invocată, în spațiul public a apărut zvonul că înlocuitorul lui Bădălău în funcțiile de conducere din PSD, finul său, ar fi fost la petrecerea unde s-a cântat ”să vină diaspora să ne p...m pe ea”.

”Hai să-i trec eu strada pe fraieri, că singuri nu-s în stare. Și pentru că îmi face o plăcere sadică să le demonstrez proștilor că sunt proști. Degeaba urli politic a deontologie că ești rect ca dânsa într-însa dacă nu ești în stare să te documentezi. E chestie de abc în meseria aia numită pretențios jurnalism. Așa deci și prin urmare, habar n-am dacă Mina a fost sau nu la Bădălău în curte când mesenii dădeau jet pe diaspora. Și nici măcar nu mă interesează. Dar ăla care striga "nașule" e fix lăutarul care, la beție, s-a gândit să bage niște versuri la minut. Ca să-l bucure pe cel care i-a botezat copilul. Adică pe Bădălău. Care i-a creștinat copilul lui Caval. Adrian Caval, lăutar foarte bun, de altfel, al cărui copil, botezat de Bădălău, învață la Colegiul Regal de Muzică. Din Anglia, adică e disporez. Acum ați înțeles, inapților? E grea meseria asta. Ca și carnea de porc...” a explicat jurnalistul Victor Ciutacu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel