Ciutacu l-a ”demascat” pe Mandachi. ”Primul care mă va înjura e Badea” VIDEO
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Victor Ciutacu l-a ”demascat” pe antreprenorul sucevean Ștefan Mandachi, cel care a construit singurul metru de autostradă din Moldova.

Chiar dacă inițial a crezut, ca foarte multă lume, că a făcut metrul de autostradă pentru a câștiga notorietate și capital politic, jurnalistul Victor Ciutacu a zis că și-a schimbat opinia despre el.

”Am scris și am zis, la un moment dat, că, dincolo de tragedii, marele câștig al acestei crize globale e că se vor decanta caracterele. Iar pentru mine, pe plan intern, indubitabil, personajul momentului e Stefan Mandachi. Pe care l-am cunoscut în momentul de maximă amploare a mediatizării sale, construirea, lansarea și inaugurarea faimosului metru de autostradă. Am fost extrem de sceptic atunci. I-am și tras-o, ferm convins că e folosit politic (ceea ce i-am și reproșat) și/sau că urmează să candideze la ceva. Ulterior, într-un interviu pe care i l-am acordat pentru fostul lui viitor documentar (când îl lansezi, bă?), s-a jurat că nu o va face. L-am avertizat că nu uit. Revin, primul moment în care ceva a sclipit a fost acela în care a acceptat, deși știa că nu-i va fi favorabilă povestea, să intre în direct cu mine și cu Sebi Ghiță. A avut vână, a fost abil și a reușit să ne întoarcă. Ulterior, am ținut sporadic legătura. I-am mai făcut eu rost de niște imagini din aparițiile lui tv, mi-a mai făcut el rost de niște hribi”, a scris Victor Ciutacu pe blogul său.

Apoi, pe Facebook, a făcut un scurt comentariu: ”Primul care mă va înjura pentru acest text sau mă va întreba dacă am luat-o razna e țăranu' de Badea. Care n-are habar cât l-a influențat el în viață pe țăranu' ăsta mic de la Sfîntu Ilie”.

Ștefan Mandachi a lansat site-ul 1cm.ro prin care doritorii pot să "cumpere", contra a 10 euro, câte un centimetru pătrat din miniautostrada construită de omul de afaceri ca protest față de nepăsarea autorităților. Până acum a strâns peste 750.000 de euro din această mișcare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel