Urmărește emisiunea live
Cláudia Monteiro de Aguiar, eurodeputat din Portugalia, invitata Claudiei Țapardel la “Din Culisele Europei - All about EU”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Este miercuri, deci urmează o nouă emisiune “Din Culisele Europei - All about EU”, realizată de Claudia Țapardel. 

”Este miercuri și vă aștept la o nouă #emisiune “Din Culisele Europei - All about EU”, începând cu ora 13.00, pe DCNews TV” a anunțat Claudia Țapardel, realizatoarea emisiunii. 

”Invitata mea este Cláudia Monteiro de Aguiar, eurodeputat din Portugalia, membră a Comisiei de Transport și Turism și Vice-Președinte al Grupului de Lucru pe Turism în cadrul “IMM Europa” și  foarte implicată în susținerea și dezvoltarea turismului european.  

Așadar, vom avea o dezbatere aplicată privind:

- soluțiile și măsurile propuse de Parlamentul European pentru relansarea economică și Salvarea Turismului European: linie bugetară proprie, o Strategie de Dezvoltare a Turismului European și Agenție Europeană pentru Turism. 

- exemple de bune practici din Portugalia pentru relansarea activității economice și turistice: satul nomad digital din Madeira & Portugalia - hub pentru start-up-uri în sectorul de turism. 

- Protocoalele de testare și Certificatul Verde Digital - o soluție viabilă pentru ca viața cetățenilor europeni să revină la normalitate și o speranța pentru libertatea de mișcare și de a călători.” este anunțul Claudiei Țapardel. 

Prin urmare, nu rata emisiunea “Din Culisele Europei - All about EU”, realizată de Claudia Țapardel alături de Cláudia Monteiro de Aguiar, eurodeputat din Portugalia, astăzi, 14 aprilie 2021, de la ora 13:00. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel