Claudia Ghițulescu, durere după infidelitatea soțului: Tristeţea mă cuprinde şi mai tare
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Claudia Ghițulescu trece prin moment grele din pricina divorțului, după ce soțul ei a înșelat-o cu o tânără de 20 de ani.

"Astăzi nu este doar despre mine, ci şi despre povestea căsătoriei mele care s-a terminat. Sunt multe de spus, dar cu cât spun mai multe, cu atât tristeţea mă cuprinde şi mai tare. Şi de astăzi nu mai vreau să fiu tristă. Merit asta pentru că am fost implicată şi dedicată. Viitorul îmi aparţine atât mie, cât şi lui (Marian – n.r.). Fiecare pe drumul lui, cu alegerile sale. Despre el nu sunt multe de spus, ci doar că a plecat repede şi pe uşa din dos, lăsând în urmă un sentiment amar al relaţiei noastre", a scris Claudia Ghiţulescu pe Facebook.

"Păşesc pe drumul meu"

"Am fost doi oameni care au avut o idee împreună şi am permis, încetul cu încetul, să fie înlocuite cu două idei separate, mai puţin pline de speranţă, mai puţin ambiţioase. Unul dintre noi l-a iubit mai mult pe celălalt, l-a urmărit mai îndeaproape, iar unul dintre noi l-a ascultat, şi celălalt nu. În final, unul dintre noi a ţinut mai mult la ambiţia unei singure idei şi de acolo până la despărţie a fost doar un pas. Păşesc pe drumul meu, pe un nou drum unde speranţa şi viitorul sunt singurele opţiuni viabile. Viaţa este o binecuvântare. Le mulţumesc prietenilor apropiaţi care sunt alături de mine!", a mai scris vedeta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel