Claudia Ţapardel, după retragerea lui Cîţu: Sper să plătească pentru jocurile meschine
Autor: Florin Răvdan pe 12 Martie, 18:36 | Partide politice

Social-democrata Claudia Ţapardel a criticat retragerea lui Florin Cîţu şi a afirmat că îşi doreşte ca liberalii "să plătească pentru jocurile meschine". 

"Nu este despre politică, este despre #omenie, #normalitate, #RESPONSABILITATE!!!

Sunt de 18 ani în viața politică românească și europeană, dar nu am vazut niciodată atâta #iresponsabilitate, ticăloșie, dispreț din partea unui președinte de stat și a unui partid.

Florin Cîțu și-a depus mandatul cu doar o oră înainte de votul de învestitură, tocmai pentru că avea confirmarea ca va fi numit, lăsând în continuare România fără un guvern legitim, cu puteri depline, care să gestioneze criza fără precedent care va urma.

Să te joci de-a învestitura guvernamentală, uite guvernul nu e guvernul, în plină pandemie mondială cu #COVID 19, din interese pur electorale și obsesia pentru anticipate, care nu au nici o legătură cu criza socială și economică în care se află România, este de neacceptat, rușinos, revoltător!!!", a scris fostul europarlamentar PSD. 

"Sper să plătească"

 

"Sper ca acești oameni să plătească scump pentru jocurile meschine și lipsă de responsabilitate față de țară și proprii cetățeni.

România are nevoie de un Guvern de largă majoritate care se poată gestiona eficient criza socială și economică generată de Coronavirus și de asemenea, să poată garanta #siguranța și #sănătatea românilor!", a mai scris Claudia Ţapardel pe Facebook. 

Te-ar putea interesa și ....
Partide politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri