Claudiu Năsui, atac la Guvern! Președintele USR București critică Planul de relansare economică
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Claudiu Năsui
Claudiu Năsui
Claudiu Năsui, președintele USR București, a reacționat miercuri, după publicarea Planului de relansare economică.

Planul de relansare anunţat de Guvern miercuri, 1 iulie, ținta criticilor! Claudiu Năsui, președintele USR București, a afirmat că Planul Guvernului condus de Ludovic Orban este „o salată plină cu scheme de subvenţii din banii contribuabililor, combinată cu veşnica ciorbă reîncălzită a investiţiilor în prag de alegeri”.

Claudiu Năsui a afirmat totodată și că „se reia chiar şi ideea eşuată a domnilor Dragnea şi Vâlcov a unui fond suveran de investiţii”.

Atac dur la adresa Guvernului Orban

„Se reiau şi teme vechi precum salvarea de la faliment a unor corporaţii din banii românilor. O idee extrem de proastă pentru România, dar extrem de bună pentru corporaţii care au făcut pierderi şi ar vrea să le verse în contul statului român. Se înfiinţează încă o bancă de stat. Statul român avea 2 bănci acum un an, a mai cumpărat una, iar acum guvernul PNL vrea să mai înfiinţeze încă una”, a mai scris Claudiu Năsui pe Facebook.

De asemenea, Claudiu Năsui afirmă că măsurile PNL vor fi plătite din banii contribuabililor. De asemenea, deputatul USR a mai afirmat că „mediul privat autentic, adică acela care nu e branşat la bani publici, nu va beneficia de nimic”.

Potrivit celor scrise de liderul USR București, „statul le va lua bani, va face deficit şi îi va direcţiona către firmele mari. Românii din economia reală vor fi sărăciţi iar cei branşaţi la banii statului vor rămâne pe linia de plutire. Din tot planul PNL singurul lucru bun sunt investiţiile. Dar promisiunea aceasta am tot auzit-o de peste 10 ani. Mai ales în prag de alegeri.

„Cel mai trist lucru este că, din 32 de pagini de măsuri a unui guvern aşa-zis liberal, una singură nu este liberală”, a mai notat Claudiu Năsui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel