Clotilde Armand atacă Digi24. Scandalul cablurilor aeriene ia amploare: ”Știu ce hram poartă Zoltan Teszari”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Facebook - Clotilde Armand
Facebook - Clotilde Armand
Clotilde Armand atacă dur postul de televiziune Digi24, prin intermediul reprezentanților biroului de presă al primăriei sectorului 1. 

Clotilde Armand deschide un război împotriva Digi24, prin intermediul angajaților din primărie. Coordonatorul serviciului de presă al Primăriei Sectorului 1, Ionel Stoica, fost jurnalist, acuză postul Digi24 că are interese ascunse în scandalul cablurilor aeriene din Capitală, scrie stiripesurse.ro

„Hai că a ieșit la atac și Digi 24, în disprețul normelor europene care spun că rețelele de cabluri aeriene, indiferent că sunt de TV, telefonie sau Internet, trebuie sa coboare in subteran. Nu, nu au cerut niciun punct de vedere de la Primăria Sectorului 1, a fost execuție mediatică în direct, au învățat de la cei mai buni. Nu știu ce interese are Cosmin Prelipceanu, dar sigur știu ce hram poartă Zoltan Teszari. Și un detaliu important, fostul șef al departamentului digital din cadrul Digi, Gheorghe Dinu, este consilier local PNL la Sectorul 1”, a scris Ionel Stoica pe pagina sa de Facebook. 

Purtătorul de cuvânt se referă la un articol publicat pe site-ul celor de la Digi24, „Zeci de mii de cetățeni din Sectorul 1 ar putea rămâne fără internet”, în care este precizat faptul că mai multe companii, dar și locuitori ai Bucureștiului ar putea rămâne fără servicii de internet, după ce Clotilde Armand a decis să dea cablurile jos de pe stâlpi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel