Clotilde Armand: Ne vom baza nu numai pe instituții. Mircea Negulescu: Coldea trebuie întrebat...
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Clotilde Armand
Clotilde Armand
Clotilde Armand, candidatul USR-PLUS la Primăria Sectorului 1, în emisiunea "România 9" de la TVR 1, se pare  că  i-a dat dreptate fostului procuror Mircea Negulescu care a declarat că aceasta ar fi susținută  de anumite servicii secrete.

Clotilde Armand a fost acuzată de mai  multe persoane publice că ar fi reprezentat al intereselor statului francez în țara noastră, beneficiind și de ajutorul unor „servicii secrete”, după cum precizează evz.ro.

În emisiunea de joi seara de la TVR 1, Clotilde Armand a reamintit că în urmă cu patru ani a candidat la Primăria Sectorului 1 și, după ce a pierdut, a susținut că a fost furată la voturi. În urma plângerilor sale de atunci, instituțiile statului au constatat că afirmațiile ei sunt nefondate, potrivit evz.ro

„Ştiţi că acum patru ani seara eram câştigătoare, a doua zi nu mai eram primar. Nu e de râs, este dramatic”, a afirmat Clotilde Armand în emisiunea lui Ionuț Cristache de la TVR 1.

„De data aceasta ne vom baza nu numai pe instituţii, dar ne vom baza şi pe votul cetăţenilor, care va fi foarte motivat şi se vor organiza ca să devin primar nu numai o noapte, ci pentru un mandat întreg”, a răspuns Clotilde Armand.

Firesc, vine întrebarea: oare s-a bazat pe instituții la numărătoarea voturilor din 2016? Oare e reală teoria cum că la fiecare alegere există anumite servicii la butoane? Acestea sunt și întrebările care au curs pe pagina de Facebook a emisiunii și pe conturile de social media ale Clotildei Armand.

Procurorului Mircea Negulescu a declarat  că Armand era prezentă în discuțiile lui Coldea cu oficialii ambasadei franceze.

Ce a spus procurorul Mircea Negulescu – Portocală la  Realitatea Plus

„La momentul întâlnirii care a avut loc la sediul Ambasadei Franței s-a discutat ceva și despre doamna Clotilde Armand. Nu știu de ce, știu doar că au fost astfel de discuții. (…).

Reporter (Bogdan Muzgoci): Semenescu controla o companie în care era acționariat francez. Se discuta despre doamna Clotilde Armand în prezența a doi ofițeri?

Negulescu: S-a discutat despre dl.Semenescu, după care au purtat discuții și în legătură cu doamna.

Reporter (B.M.): Păi doamna ce legătură avea? Lucra pentru statul francez cumva, că nu înteleg?!

Negulescu: Dl. Coldea poate să spună lucrul ăsta.

Reporter (B.M.): Adică discutau spionii între ei despre alți spioni? S-au vehiculat și informații referitoare la cui îi spunea dna. Clotilde Armand “Să trăiți!”.(…) Deci vreți să spuneți că dl. Coldea știe, pe de-o parte, că s-a pus batista pe țambal, în acest caz, iar pe de altă parte mai știe și pentru cine lucrează Clotilde Armand?

Negulescu: Nu pot eu să-l întreb, că nu am nicio calitate să-l întreb eu pe Florian Coldea, bănuiesc că poate fi întrebat de organelle abilitate..

Reporter (B.M.): Deci dl. Coldea știe cine e doamna Clotilde Armand? Și pentru cine lucrează?

Negulescu: Bănuiesc că da. În ultima perioadă, am înțeles, tot de la emisiuni de la dvs, că Florian Coldea solicita ofițerulilor din subordine să culeagă date și informații în legătură cu toți magistrații, judecătorii și procurorii, ceea ce eu chiar cred. Sabin Iancu, cu care aveam o relație apropiată, (…) prin intermediul meu a ajuns într-un cerc de magistrați din Prahova, i-a cunoscut poate mai bine decât ar fi normal pentru un șef de direcție județeană de informații. Bănuiesc că nu dorea să-I cunoască așa, de drag, culegea date și informații pentru ca la un moment dat să-I compromită, să-i controleze, nu? Nu vreau să dau numele lor, nu are niciun rost, oamenii sunt încă în funcții”.

(..)

Reporter (B.M.): Revin la Clotilde Armand. Care sunt bănuielile în legătură cu ea? Ce calitate avea?

Negulescu: Bănuiesc că statul francez avea niște interese referitoare la doamna respectivă. Altfel, nu se discutau situațiile referitoare la ea în Ambasada Franței la București”. (Sursa evz.ro)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel