Clotilde Armand NU poate respira ușurată! Avocatul lui Tudorache: Indiferent pe cine deranjez...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Avocatul lui Daniel Tudorache, Mihai Drăgan, a făcut declarații despre alegerile locale din 27 septembrie, în fața SIIJ.

„Legea spune foarte clar: în caz de fraudă, alegerile se reiau. Este extrem de simplu. În cazul în care un organ de urmărire penală sau o instanță de judecată stabilește acest aspect, atunci se suspendă tot procesul [de vot]”, a spus Drăgan, în fața sediului SIIJ.

„De asemenea, mai avem o procedură prin care solicităm suspendarea procesului de învestire la Tribunalul București, secția contencios-administrativ, încă nu avem termen. Mie, sincer să fiu, mi se pare că este necesară mai multă celeritate. Aici, indiferent pe cine deranjez, voi spune că deja au trecut aproape două săptămâni de la alegeri, suntem în aceeași situație. S-au respins toate contestațiile pe motiv de tardivitate, dar nu aveam cum să facem contestație în termen fiindcă aspectele s-au aflat ulterior trecerii termenului de contestație. Cred că înainte de toate ar fi mai important să respectăm principiile democrației, iar unul este dreptul la vot și dreptul de a învesti pe cine cred cetățenii de cuviință să învestească”, a continuat avocatul lui Daniel Tudorache.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel