Clotilde Armand și Ciprian Ciucu nu dau bursele elevilor. Probleme în trei sectoare din Capitală: Nu ne răspunde deloc
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Bursele pentru elevii dn București se lasă așteptate în trei din cele șase sectoare. Cătălina Ifrim, președintele Consiliului Municipal al Elevilor București, a spus ce răspunsuri a primit din partea primăriilor.

"Este vorba despre sectoarele 1, 4 şi 6. Noi pe tot parcursul lunilor octombrie, noiembrie, decembrie am sunat aproape săptămânal la primării şi am cerut explicaţii cu privire la trimiterea burselor, când va avea loc, care sunt motivele şi principalul factor pe care l-au invocat ar fi problemele de contabilitate şi blocarea fondurilor. În general, aceste burse se oferă în urma unor unor hotărâri de Consiliu local, astfel încât, în urma şedinţelor care ar trebui să aibă pe ordinea de zi acest punct, se stabilesc un cuantum şi un număr de burse.” a declarat, pentru DCNews, Cătălina Ifrim, președintele Consiliului Municipal al Elevilor București. 

Ea a atras atenția că în Sectorul 4 nu s-ar fi ”discutat acest lucru şi nu au fost făcute nici măcar rectificări bugetare astfel încât să se dea un update pentru cuantumurile de anul trecut”.

”Din câte am înţeles, şi în Sectorul 1 este aceeaşi situaţie. În Sectorul 6, nu ni se răspunde aproape deloc la telefon, nici măcar la mail-uri", a mai declarat Cătălina Ifrim, pentru DCNews.

"Din partea sectoarelor 2, 3 şi 5 am primit răspunsuri, ni s-au dat şi numerele de înregistrare şi ulterior ni s-au dat şi link-uri către hotărârile adoptate de Consiliul local şi cum au fost virate bursele. Acolo nu mai sunt probleme. S-au produs nişte întârzieri, dar măcar ne-am mulţumit cu faptul că s-au trimis", a mai spus aceasta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel