Cluj: Peste 40 de spectacole şi artişti din nouă ţări la WonderPuck 2019
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Cea de-a treia ediţie a Festivalului stradal WonderPuck aduce la Cluj teatru, muzică, stand-up comedy şi acrobaţii, în peste 40 de spectacole, susţinute de artişti din nouă ţări.

"Încercăm să facem o selecţie cât mai bună a tuturor spectacolelor. Cele din România sunt în principal din teatre naţionale, spectacole-cap de afiş în oraşele din care vin. Ne dorim să dezvoltăm cât mai mult partea de spectacole pentru tineri şi adolescenţi, pentru care am constatat o carenţă pe piaţa de specialitate. Momentele de stand-up comedy din programul festivalului au fost gândite, astfel, special pentru ei", a declarat, joi, Lavinia Filip, şeful biroului de marketing al Teatrului "Puck" din Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă susţinută alături de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Vakar Istvan, şi de Monica Marusciac, reprezentant al Lions Club Genesis, care sprijină manifestarea.

Printre cei care susţin spectacole se numără artişti din Italia, Olanda, Spania, Ungaria, Turcia, Rusia, Republica Moldova, Marea Britanie şi România.

"Ne dorim ca, în următorii trei-patru ani, WonderPuck să cuprindă cu adevărat toate cartierele Clujului, ca toată lumea să aibă acces la cultură. Avem în vedere şi o extindere în ţară", a declarat, la rândul său, managerul Teatrului "Puck", Emanuel Petran.

Cea de-a treia ediţie a Festivalului stradal WonderPuck va avea loc între 13 şi 15 septembrie şi marchează începutul stagiunii 2019-2020 la Teatrul de Păpuşi "Puck".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel