CNAIR, apel către șoferi. Cod galben de ninsori din această noapte
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: Facebook / CNAIR
Foto: Facebook / CNAIR
Este Cod galben de ninsori din această seară în mai multe județe din România. 

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere din România a face un apel către șoferi în contextul în care meteorologii au emis o avertizare de tip Cod galben de vreme rea, valabilă în următoarele zile. 

”Facem apel la conducătorii auto să circule cu atenție și prudență, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să aibă autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate. Precizăm că toate direcțiile regionale ale CNAIR sunt mobilizate și vor interveni unde este cazul pentru ca traficul rutier să se desfășoare în condiții de siguranță”, a anunțat CNAIR. 

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

Avertizarea meteorologilor

Pentru perioada 06 aprilie, ora 23:00 - 07 aprilie, ora 18:00, a fost emis un cod galben de ninsori în sudul Banatului, sudul și estul Transilvaniei, precum și în zona Carpaților Meridionali și Orientali. 

În această regiune, vor fi ninsori însemnat cantitativ, iar vântul va avea intensificări cu viteze de 50...60 km/h. La altitudini de peste 1500 m, vor exista rafale de peste 80...90 km/h, ninsoarea va fi viscolită și zăpada spulberată, reducând vizibilitatea sub 100 m.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel