Coaste de miel, scoase din baiț, făcute pe grătar. Rețeta pilotului Osiceanu
Autor: Anca Murgoci pe 29 apr, 19:04 | Retete
Exclusiv

Coaste de miel, scoase din baiț, făcute pe grătar. Rețeta pilotului Osiceanu

Pilotul Cezar Osiceanu vă invită să gătiți coaste de miel de Paști 2021.

Coastele de miel, scoase din baiț, se fac pe grătar având grijă să le întoarcem pe o parte și pe alta cam la 3-4 minute și le stropim, la final, cu un pic de zeamă de lămâie. Le punem în tavă și așezăm lângă ele cartofi noi tăiați în patru cu câțiva căței de usturoi tăiați felii.

Luăm un pic de zeamă de la pulpele de miel pregătite la cuptor și o turnăm peste. Adăugăm piper, cuișoare și cimbru și băgăm tava la cuptor pentru 15 minute la foc mediu. La friptura de miel se face un sos minunat din iaurt de capră, amestecat cu mărar, usturoi pisat și un pic de mentă.

VEZI ȘI: EXCLUSIV  Friptură de miel, bună pentru Paști 2021. Rețeta secretă a pilotului Osiceanu

Retete Vezi toate articolele
Crossuri parteneri