Codin Maticiuc, revoltă la adresa Guvernului: De ce Delia a avut voie să facă concert?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Codin Maticiuc / Facebook
Codin Maticiuc / Facebook
Codin Maticiuc a transmis un mesaj prin care atrage atenția asupra măsurilor luate de Guvern în pandemie. Vedeta și-a exprimat nemulțumirea.

"Cred că legea trebuie respectată sau schimbată. Cu forța dacă e nevoie. Varianta "nu sunt de-acord cu ea, deci n-o respect", nu merge. Acestea fiind spuse, înțeleg dorința guvernului de a impune distanțare. Chiar înțeleg și mi se pare absolut normal. Poate ar trebui alte norme impuse.

Este extrem de cald afară, interiorul este interzis deci restaurantele nu vând deloc la prânz. Seara lor începe când se lasă puțină răcoare, la 21.00. Nu e cam puțin până la 23.00 ca să-și facă banii pentru supraviețuire? La fel și câteva cafenele și terase unde distanțarea era ținută cu sfințenie, de la distanța între mese până la numărul de oameni la masă. La anumite terase se făcea și teatru și stand-up în aer liber. Şi lor le va fi greu cu o singură reprezentație pe zi și aia în zăpuşeală", a scris Codin Maticiuc pe Facebook.

"Cred în norme stricte, dar egale pentru toți"

"La Cluj, e acum TIFF-ul cu filme în aer liber, pe o mega distanțare, se poate vedea cu ochiul liber. Aceste filme încep de la 21.30, când se lasă întunericul. Cum facem, la 23.00 le tragem heblu'? Mereu m-am întrebat de ce Delia a avut voie să facă concert (ce-i drept pe mega-distanțare) și Stadionul Naţional nu poate vinde 1000 de bilete, abia să se vadă spectatorii între ei. Nu sunt spectacole amândouă? Dacă eu, patron de terasă, pot și țin o distanțare perfectă la ora 21.00, cred că pot s-o țin și după 23.00. Treaba mea cum fac. Cred în norme stricte, dar egale pentru toți și date cu cap", a mai scris Maticiuc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel