Coita, BANCUL GERMAN despre un cârnat. Aplicare în politică
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Alexandru Coita a explicat direcția noului său partid cu ajutorul unui banc.

Alex Coita a exemplificat printr-un banc german filosofia pe care vrea să o implementeze cu ajutorul Platformei Social Liberale.

„Noi punem accent pe doi poli. Noi credem că o economie funcționează cu două capete. Apropo, vă zic și eu un banc. E în engleză, dar îl voi traduce. Este un banc german și foarte scurt: Fiecare lucru are un capăt, un sfârșit, în afară de un cârnat, care are două capete. Everything has an end, except for a sausage”, a spus Alex Coita, în interviul DC News.

Politica trebuie să aibă două capete

„Noi credem că o politică normală și care să se adreseze societății trebuie să aibă două capete, la fel ca un cârnat german. Un capăt îl constituie motorul de forță care este alimentat cu combustibilul antreprenoriatului și cu includerea a cât mai mulți români în forța de muncă, iar celălalt capăt constă în acel mecanism de protecție care se asigură că nu există oameni care sunt lăsați în urmă, care devin pradă unor rețele de trafic, unor rețele periculoase pentru societate, incluziunea socială este extrem de importantă, sărăcia este o mare problemă”, a adăugat Coita.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel