Coita și Laufer, mesaj după a doua zi din Turul României. Surpriză la Oradea
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Ilan Laufer
Ilan Laufer
Ilan Laufer a postat pe o rețea de socializare un mesaj despre parcursul Turului României 10 în 10, organizat de echipa PSL, platforma pe care a creat-o alături de Alex Coita.

"Ieri am încheiat cea de-a doua zi a Turului României 10 în 10 la Oradea, un oraș de suflet pentru echipa PSL, alături de un grup de bihoreni inimoși și membri veniți din județul Arad, localitate pe care am vizitat-o în decursul zilei de ieri", a scris Ilan Laufer pe pagina de Facebook.

A fost constituită echipa județeană PSL Bihor

"Înainte de evenimentul de la Oradea Liderii Platformei Social Liberale au avut o oprire spontană la Salonta, la invitația unui tânăr antreprenor local. Aceștia au stat la masa discutiilor si au oferit solutii pentru mediul privat din localitate.

La Oradea a fost constituită echipa județeană PSL Bihor, urmând ca in perioada următoare să se formeze structurile locale până la nivel de comună", a adăugat Laufer.

Recrutare pentru România 10 în 10

"Turul României 10 în 10 continuă astazi la Zalău și Satu Mare. Dacă vrei să te alături echipei, așteptăm un CV sau o descriere personală la adresa de mail [email protected] ", mai scris Ilan Laufer..

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel