Concert special Phoenix, pe 15 decembrie, la Arenele Romane
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Trupa Phoenix va susţine concertul special "Fie să renască" pe 15 decembrie, la Arenele Romane din Capitală, informează un comunicat transmis Agerpres.

Formaţia de rock/metal anglo-spaniolă White Coast Rebels şi trupele Riot Monk din Baia Mare şi Latvian Blues Band vor fi prezente în concert, în calitate de invitaţi speciali.

Formaţia care va deschide seara va fi Riot Monk, care s-a înfiinţat în 2014.

White Coast Rebels este o trupă care trăieşte în aşa-numitul "Oraş al Păcatelor" din Europa - Benidorm. Acest lucru le-a câştigat fani din toată Europa, dacă nu chiar din lume, deoarece mulţi rockeri din toată lumea îi văd în concediile lor.

În ultimii ani au fost văzuţi în turnee şi concerte alături de legende precum Paul Di Anno (Original IronMaiden), Enuff Z'nuff, Blaze Bayley (ex-vocalistul Iron Maiden), Baron Rojo, Bonafide, Eric Martin (Mr Big / Aventasia) şi Phil Lewis (LA Guns), Nazareth & GUN, dar şi numeroase apariţii TV şi radio. În tot acest timp trupa a lansat EP-ul "No Cliche Left Behind" şi albumul lor de debut "Hangin' with the Bad Boys ".

Latvian Blues Band a devenit cunoscută apărând în Riga, la Bite Blues Club, împreună cu peste 200 de artişti de blues din Statele Unite şi din lume.

La începutul anului 2000, legenda canadiană de blues Johnny V. a înregistrat un album în Riga, iar această experienţă a deschis drumul către participarea la o serie de festivaluri (Festivalul International BluesFest Windsor şi Londra, târgul South Country din Macleod), precum şi multe concerte de club din Canada. LBB a apărut la festivalul Century of Blues din Zagreb, Croaţia (2004), precum şi la festivalurile Euro Jazz 2004 din Atena, Grecia. O onoare deosebită a fost invitaţia de a apărea la Chicago Blues Festival în 2005 ca fiind prima trupă de blues europeană care a apărut vreodată la acel festival din istorie.

Biletele pentru concertul "Fie să renască" se pot achiziţiona exclusiv de pe AmBilet.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel