Conferințe premergătoare meciurilor Euro 2020, la București. Rareș Mușătoiu: S-a creat un panel
Autor: Alexandru Ichim pe 20 feb, 12:37 | Fotbal
Exclusiv

Meciuri din cadrul Euro 2020 vor avea loc anul acesta la București, dar orașul nu are încă un muzeu al fotbalului. Între timp, sunt organizate conferințe pentru pasionați. 

Adrian Majuru și Rareș Mușătoiu au vorbit, la interviurile DCNews, despre organizarea unor conferințe publice, premergătoare meciurilor Euro 2020 ce vor avea loc la București, dar și despre necesitatea unui muzeu al fotbalului. 

”Anul acesta, 2020, va fi unul foarte important din punct de vedere sportiv pentru București. O să vină foarte mulți turiști cu ocazia meciurilor pe care le organizăm și mi-am dat seama că orașul, spre deosebire de alte capitale europene, nu are niște muzee ale fotbalului, precum se întâmplă la marile cluburi ale lumii”, a precizat Rareș Mușătoiu, sociolog și antropolog. 

"S-a creat un panel"

 

”Referitor la conferințe, Cătălin Constantin, care gestionează conferințele pentru noi, a creat de la un an la altul un panel de teme și de oameni pe care îl cheamă, uneori din sertare abia descoperite, alteori profesioniști recunoscuți din țară și din străinătate și care vorbesc din interiorul profesiei, a hobbyului. Se adună laolaltă un public, anonim aproape, dar care accesează sau dorește să își dezvolte fie un hobby, fie o parte a profesiei, apropiat competențelor vorbitorului”, a menționat Adrian Majuru, directorul Muzeului Metropolitan București.

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO:  

Te-ar putea interesa și ....
Fotbal Vezi toate articolele
Crossuri parteneri