Conflict Ludovic Orban - Rareș Bogdan, etapa șarpele. Cine l-a crescut? Cozmin Gușă, informație de culise. Bogdan Chirieac: O înfrângere evidentă
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
foto dcnews
foto dcnews
Cozmin Gușă și Bogdan Chirieac au analizat conflictul ”șarpele” din PNL, dintre Ludovic Orban și Rareș Bogdan. 

”Dar nu l-am crescut eu, că era crescut deja” a spus Ludovic Orban, întrebat de Denise Rifai dacă ”Este Rareș Bogdan șarpele pe care l-ați crescut în partid?”. Asta s-a auzit pe post! Dar, în emisiunea ”Deferiți mass-media” de la DCNews, DCNewsTV și Gold FM, Cozmin Gușă spune că are informații că președintele PNL ar fi spus că Cozmin Gușă l-a crescut pe Rareș Bogdan.

”Se pare că-n emisiune ar fi spus - se pare, că n-am informațiile exacte - că ”nu l-am crescut eu, l-a crescut Cozmin Gușă” a afirmat consultantul politic. ”În loc să-i ia apărarea, a spus că l-a crescut Cozmin Gușă și este un șarpe, într-adevăr, uitând că acest șarpe, spre exemplu, este cel fără de care scorul liberalilor la europarlamentarele din 2019 ar fi fost cu 7-8% mai mic. Adică șarpele... Bun, și câtă pricepere- ca să nu folosesc alt termen- din partea lui Rareș care, în loc să spună că vom discuta în interiorul partidului, s-a prefăcut că nu înțelege și a spus că șarpele este simbolul însănătoșirii, al medicinii.” ”Are și umor Rareș Bogdan. Deci i-a zis de bine?” a intervenit analistul politic Bogdan Chirieac. Cozmin Gușă a completat: ”Are și stomac”.  

”Are și stomac, dar, pentru cei care-l urmăresc și au încredere în el, nu era genul de reacție la care se putea aștepta. Nu-i va face bine, e o înfrângere evidentă prin lipsa sa de replică în fața lui Ludovic Orban” a comentat Bogdan Chirieac. 

Vezi și: Denise Rifai: Este Rareș Bogdan șarpele pe care l-ați crescut în partid? Ludovic Orban: Era crescut deja!

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel