CONFLICTE multe pentru o ZODIE. "Să vă înțepe limba". GRIJĂ mare! "Să știți de pe ACUM"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
foto: Pixabay
foto: Pixabay
Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a făcut previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte, pentru săptămâna 13 - 19 iulie 2020. 

"Trebuie să umblați la serviciu în tălpile goale. Să nu supărați pe nimeni, să vă înțepe limba să spuneți ceva, pentru că orice gest de săptămâna aceasta va fi interpretat într-un mod greșit și veți fi considerați grosolani, nesuferiți, obraznici, neplăcuți, furioși, pretențioși. Încercați că umblați cât mai liniștit și să fiți cât mai diplomați și dacă se iscă niște conflicte, așa, dintr-o dată, focuri, nu vă implicați. Nici măcar să încercați să faceți pace. Așteptați să se stingă focul, aveți răbdare câteva zile să se stingă focul, mai ales că avem aceste opoziții care vă vor pune pe jar, clar. Interveniți apoi, nu din prima. Deci grijă mare cu furiile de la locul de muncă.

Nevoia de a avea dreptate... cu tot respectul, săptămâna aceasta nevoia de manipulare va fi foarte mare, mai ales prin comunicare. Veți vrea să-i testați pe ceilalți mai mult decât este cazul, ori la un moment dat o să le sară țandăra. Să știți de pe acum că cineva o să vă spună: Spune dom`ne clar, am nevoie să știu lucrurile clar, nu mă lua prin învăluire", le spune Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS, nativilor Scorpion sau celor cu ascendent în această zodie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel