Conflicte pentru o zodie în septembrie. Riscă să se rupă de partener
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Horoscop
Horoscop
Urmează momente dificile pentru nativii unei zodii, mai ales pentru cei care nu se află într-o relație.

„Unele gânduri nu vă vor da deloc pace. Cei care sunteți într-o relație, relația va trece printr-o nouă etapă, pe placul vostru sau nu. Unul dintre parteneri s-ar putea să fie de acord cu ce se întâmplă, celălalt nu. Este o perioadă a neplăcerilor, discuțiilor. Nu vă simțiți bine lângă partener. Nici partenerul lângă voi.

Trebuie să schimbați ceva. Chiar dacă veți căuta să minimizați efectele neplăcute ale unei decizii, acest lucru vă poate ajuta doar să treceți la fapte, dar să nu vă așteptați să nu fie și niște conflicte, tristețe, stări depresive.

Cei care nu au o relație sunt triști, abătuți. Luna Plină va aduce pe tavă senzația că sunteți ai nimănui. Bazați-vă mai mult pe job în această perioadă. Pierdeți-vă acolo. Luați-vă cât mai multe proiecte. Căutați să găsiți tot felul de evenimente la care să mergeți. Deoarece voi nu aveți limite, adică în momentul în care apare o tristețe, o duceți până la infinit. Dacă sunteți implicați în tot felul de chestiuni, veți reuși să treceți mult mai ușor peste această săptămână", a spus astrologul DCNews, Daniela Simulescu, pentru cei din zodia Pești, în cadrul horoscopului săptămânal 9 - 15 septembrie 2019.

VEZI ȘI: Zodia fără bani în buzunare. Astrolog: Ce trebuie să faceți neapărat în septembrie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel