Conjuncție Venus - Marte în Leu. Horoscop 13 iulie 2021 VIDEO
Autor: Rodica Mitu pe 13 iul, 07:01 | Interviuri DCNews
Exclusiv

Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Marți, 13 iulie, vom avea o conjuncție Venus-Marte în semnul Leului.

Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, prezintă, ca de obicei, horoscopul zilei. 

De la ora 09:00, urmăriți emisiunea realizată de astrologul Daniela Simulescu despre horoscopul zilei. Emisiunea va fi difuzată pe dcnews.ro, la DCNewsTV.ro, precum și pe paginile de Facebook, dar și pe YouTube. 

Rămâneți alături de noi!

 

Horoscop, marți, 13 iulie 2021

 

Berbec

Conjuncția Venus-Marte vrea să îți conștientizezi valoarea și să faci ceva pentru tine. Fă-ți timp și pentru câteva clipe de răsfăț.

Taur

Dacă simți că e ceva ce lipsește în viața ta, ai putea să schimbi ceva în casă. Confortul contează cel mai mult.

Gemeni

Vrei să te implici în discuții care să te provoace, să te facă să te simți viu. În plus, este ziua aceea în care vei fi foarte convingător.

Rac

Astăzi nu vei ține cont de bani. Vei fi dispus să cheltuiești sume mai mari pentru răsfățul tău sau al persoanelor celor mai dragi.

Leu

Conjuncția Venus-Marte te face atrăgător, îți oferă curaj și pasiune. Ziua aceasta nu are cum să nu aibă și ceva bun pentru tine.

Fecioară

Vei observa că nu este o tragedie dacă vei renunța la unele proiecte profesionale. Și că astfel ai timp pentru cele care contează cu adevărat.

Balanță

Evenimentele de astăzi te vor face să îți shcimbi planurile pentru viitorul apropiat. Cuvintele și faptele prietenilor sunt decisive în acest sens.

Scorpion

Deși relația cu șeful poate fi una tensionată, vei vedea că vei avea mult de câștigat de pe urma faptului că ai coloana vertebrală.

Săgetător

Astăzi vei dori să ai în preajma ta oameni de calitate, de la care să afli lucruri noi sau care să îți împărtășească filosofia de viață.

Capricorn

Dacă simți că lipsește pasiunea din viața ta, conjuncția Venus-Marte vrea să îți arate că nu este nevoie să o cauți, ea este deja în tine.

Vărsător

Tu și partenerul puteți trece prin tot felul de suișuri sau coborâșuri, dar la finalul zilei vă veți da seama că totul a meritat.

Pești

O parte dintre colegi te sprijină, iar o parte îți pune bețe în roate. Este cazul să nu lași garda jos și să fii mai curajos.

Interviuri DCNews Vezi toate articolele
Crossuri parteneri