Connect-R, ATAC la adresa artiștilor. Lovitură pentru Alex Velea, după CEARTA dintre ei: CIUMA oferă URA
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Giorgiana Croitoru
Foto: Giorgiana Croitoru
Connect-R a lansat o nouă piesă ce are un mesaj dur la adresa multor artiști din România. 

Connect-R a lansat o nouă piesă care se numește "Cântareți de Karaoke", în colaborare cu Bruja, iar fanii artistului cred că versurile îi sunt dedicate lui Alex Velea, având în vedere că cei doi au avut un schimb de replici în urmă cu doar câteva luni și mai ales de când Alex Velea a schimbat stilul muzical. 

În ultima vreme, Alex Velea s-a apucat de trap, adică un stil muzical  care îmbină trapul cu manelele, lucru care l-a supărat pe Connect-R.

"Tocmai mi-a zis că sunt inspirația lui și că mă consideră cel mai bun artist al generației noastre, în afară de trapanele. A fost un compliment frumos, e tovarășul meu, îți dai seama. Dar n-am înțeles ce sens mai avea remarca cu trapanele. Mi-a zis că m-a imitat toată adolescența noastră, că a luat formula mea de scenă, doar că nu-i place partea asta cu manele. Într-un fel, cred că ar încerca și el, dar nu are echipa asta de producție, nu are garoiala asta", a spus Alex Velea la un moment dat.

Ce spune Connect-R în noua piesă

Versurile piesei au un mesaj dur, care fac referire la ceea ce se întâmplă, în prezent, în industria muzicală:

"O nouă ciuma oferă ura pe online / Hate în stare pură stii ca și tu-l ai / În spate după PC pisi miaună / Acum se dă pantera Bagheera și cred că-mi iau una / Toate pică testu intestinal, fizic da și mental psihosentimental / Vreau să vad că până mâine poți să faci senzație și cu ce ai în stilou / Vreau să văd că poți s-o arzi cu raperii da și pă' la malu mării când iei banii pe Show...", sunt doar câteva dintre versurile lui Connect-R.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel