Connect-R TUNĂ și FULGERĂ. Mesaj TRANȘANT după GAFA Oanei Roman: SUFERĂ de sindromul oglinzii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Connect-R a intervenit după scandalul dintre Oana Roman, Oana Zăvoranu și urmăritorii lor de pe rețelele de socializare. 

Connect-R a luat atitudine în cearta dintre Oana Roman și Oana Zăvoranu care a zguduit internetul. Celebrul cântăreț a făcut declarații surprinzătoare pe rețelele de socializare.

În timp ce Oana Roman le spunea urmăritorilor ei că a mâncat o singură felie de pizza, Izabela, fiica ei, a intervenit și a contrazis-o, menționând că a mâncat mai mult, și anume trei felii, lucru care a nemulțumit-o pe vedetă. Ulterior, Oana Zăvoranu a făcut glume pe seama acesteia, declarând că își ceartă copilul pentru că spune adevărul.

Citește și: Oana Roman, GAFĂ. Ce a făcut de față cu fiica ei. Oana Zăvoranu, ACIDĂ: Ești bine, fată? Dacă ai nevoie de ajutor, caută-mă

Connect-R, reacție fulger

Postarea Oanei Roman a stârnit controverse în mediul online, iar internauții au început să facă diverse glume la adresa vedetei, motiv pentru care Connect-R a intervenit.

Artistul a făcut o serie de postări în care și-a sfătuit urmăritorii să înceteze cu răutățile gratuite și să renunțe să mai judece oamenii din jur. Acesta a specificat că nu sare în apărarea Oanei Roman, însă este dezamăgit de răutatea din online.

"E o crimă să mănânci 3 felii de pizza? Sau e crimă să dai într-un om că a mâncat 3 felii de pizza? Nu o apar pe Oana Român, dar nici n-am să stau să o judec în fel și chip! Căci poate o singură zi în viață și destinul ei mi-ar fi fost îndeajuns încât să clachez. Nu ne mai interesează cauza, ci doar efectul, abia așteptăm să greșească un frate că-i dăm cu judecată peste mâini. Asta nu spune decât un singur lucru, și anume că omul mileniului 3 suferă de sindromul oglinzii", a scris Connect-R pe Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel