Urmărește emisiunea live
Constănțeancă de 22 de ani, arestată după ce A BĂTUT mai mulți POLIȚIȘTI și BODYGUARZI
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
O tânără de 22 de ani din Constanța a fost arestat preventiv după ce a bătut mai mulți polițiști și bodyguarzi. 

O constănțeancă de 22 de ani a fost arestată preventiv pentru o perioadă de 30 de zile după ce a bătut trei polițiști locali, un polițist național, trei agenți de securitate și alte două persoane.

Replicaonline.ro relatează citând un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța că vineri, 11 septembrie, un conflict a izbucnit într-un bar din Constanța. Femeia de 22 de ani a tras mai întâi de păr și a lovit cu pumnii și picioarele o persoană. Apoi, constănțeanca a aruncat cu un pahar în capul altei persoane aflate în local.

Trei agenți de pază, solicitați să intervină, au fost mușcați, loviți cu piciorul în cap și în testicule. Au urmat trei polițiști locali, care au fost bătuți cu capete în gură, șuturi în burtă și peste picioare.

Apoi, un echipaj al poliției naționale a intervenit, iar un polițist a fost lovit cu piciorul în mână. Și asta nu e tot. Când se afla în sediul Poliției Locale Constanța, femeia i-a mai tras un șut în burtă unui polițist și l-a lovit pe altul în picioare.

„De asemenea, pe tot parcursul derulării evenimentelor, inculpata I.L.I. a amenințat toate persoanele menționate anterior, le-a adresat injurii și cuvinte jignitoare și le-a scuipat”, spun procurorii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel