Contestația depusă de Liviu Dragnea se judecă pe 8 august 2019
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea
Tribunalul București judecă joi, 8 august, după ora 17.00, o contestație depusă de Liviu Dragnea ce vizează deciziile luate la Congresul PSD.

Instanța ar fi trebuit să valideze deciziile din Congresul din data de 29 iunie, dar validarea a fost amânată din cauza existenței unei contestații a fostului lider PSD.

Informațiile apărute în spațiul public fac referire la situația lui Liviu Dragnea din momentul organizării Congresului, mai exact: nu demisionase din funcția de președinte.

Sesizarea se judecă la Secția Civilă din cadrul Tribunalului București joi după-amiază, obiectul fiind „modificarea conducerii partidului", la care au fost depuse mai multe cereri de intervenție.

Prin amânarea validării deciziilor privind congresul din 29 iunie, s-a amânat practic și validarea noii conduceri a PSD: Viorica Dăncilă- președinte al formațiunii, Eugen Teodorovici- președinte executiv PSD și Mihai Fifor- secretar general PSD.

Liviu Dragnea este încarcerat în Penitenciarul Rahova, începând cu 27 mai, unde ispășește o pedeapsă de 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Direcția de Protecție a Copilului Teleorman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel