Controale în jurul Bucureştiului. Se verifică respectarea restricţiilor şi a carantinei
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com
Controale în localităţile din judeţul Ilfov pentru verificare respectării restricţiilor dar şi a carantinei - acolo unde este cazul.

02 poliţişti din cadrul IPJ Ilfov, împreună cu 134 de jandarmi ilfoveni, 2 reprezentanţi ai ITM Ilfov şi 2 reprezentanţi ai DSP Ilfov, au desfăşurat activităţi de verificare pentru respectarea măsurilor de protecţie sanitară şi a celor privind distanţarea fizică în toate zonele aglomerate, respectiv la operatorii economici din centre comerciale, pieţe, târguri, terase, benzinării şi la agenţii economici de tip HORECA de pe raza administrativ-teritorială a judeţului Ilfov.

De asemenea, au fost desfăşurate activităţi de verificare a respectării măsurilor şi interdicţiilor impuse de autorităţi privind deplasarea/circulaţia în localităţile în care a fost instituită măsura de carantinare zonală, respectiv Clinceni, Dobroeşti, Bragadiru, Chiajna, Cornetu, Otopeni, Berceni, Popeşti Leordeni, Tunari, Domneşti, Jilava, Pantelimon, Voluntari, Chitila, Ciorogârla, Jilava, Măgurele, Baloteşti, Mogoşoaia, Snagov, Glina, Ştefăneştii de Jos, Dragomireşti-Vale, Cernica, 1 Decembrie, Copăceni şi Gruiu. Alături de poliţiştii şi jandarmii ilfoveni, la aceste activităţi au participat şi 74 de poliţişti locali, informează Prefectura Ilfov.

Peste 400 de amenzi

În urma acţiunilor de control, au fost verificate 241 de societăţi comerciale de pe raza judeţului Ilfov cu privire la respectarea recomandărilor/interdicţiilor pe timpul stării de alertă şi au fost identificate 282 de persoane care nu au respectat măsurile de protecţie individuală şi interdicţiile privind deplasarea/libera circulaţie.

De asemenea, au fost verificate 367 de mijloace de transport persoane din judeţul Ilfov. În contextul acţiunilor din ultimele 24 de ore, au fost aplicate 400 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în cuantum total de 72.000 lei, dintre care

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel