Controale pe bandă rulantă după starea de urgenţă. Dan Tudorache: Omoară România!
Autor: Mihai Ciobanu pe 30 iun, 12:22 | Stiri
Exclusiv

După ce a trecut starea de urgenţă au apărut şi... controalele. 

Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, a anunţat că, după ce în timpul stării de urgenţă au fost achiziţionate teste pentru depistarea Covid-19, astfel încât personalul care intra în contact cu diferite persoane să lucreze fără sincope, a venit Curtea de Conturi în control pentru a verifica cum s-a făcut acest lucru. 

"Atunci când sunt probleme, facem teste. Această problemă cu testele în Bucureşti e o adevărată epopee. Eu am făcut teste, acum Curtea de Conturi vine şi ne întreabă dacă am avut autorizaţie de la DSP. Păi atunci când erau probleme, în martie – aprilie, căutai pe cineva de la DSP şi nu exista. Noi trebuia să muncim, să ducem personalul la acele cămine de bătrâni.

Birocraţia omoară România. Acum avem control de la Curtea de Conturi şi ne întreabă dacă am avut acordul DSP când am cumpărat testele. Adică... nici nu exista DSP atunci. Personalul de acolo a fost schimbat continuu în această perioadă. Dar asta e, trecem peste aceste disensiuni inerente şi eu cred că noi, Primăria Sectorului 1, am trecut cu bine peste această perioadă grea", a explicat Dan Tudorache.

VIDEO: 

Te-ar putea interesa și ....
Stiri Vezi toate articolele
Crossuri parteneri